söndag 14 augusti 2016

Bröllop

Jag har skrivit två blogginlägg som inte ville komma fram från telefonen av någon anledning så det är orsaken till den väldigt dåliga uppdateringen. Men vi har också haft det väldigt fullt upp kan jag lova! 

Förra helgen var vi på bröllop, och inte vilket bröllop som helst utan våra goda vänners bröllop. Denna gång var jag inte bara gäst utan också programvärd tillsammans med en god vän till oss och brudparet. Mycket planering både till bröllopet men också möhippan som vi höll två veckor tidigare. Jag var så nervös samma dag som bröllopet. Mer nervös än jag var när vi gifte oss faktiskt. Så nervös som jag någonsin varit vill jag påstå. Man vill ju att allt ska bli så bra som möjligt och att brudparet ska få en perfekt bröllopsfest. No pressure! 

Barnen är så stora nu att det faktiskt går att få hela familjen på bild så vi passade på att ta några kort när vi ändå var uppstädade. Och boleron jag hade på mig hade jag stickat själv under våren.

 I kyrkan höll sig barnen faktiskt lugna, något som jag också bävat inför eftersom Wilgot är den spralligaste och mest högljudda varelse jag känner. Barnen delade ut såpbubblor åt gästerna, vilket också gick riktigt bra. 

När det var dags för oss programvärdar att påbörja vår uppgift så var det inte alls lika nervöst mera. Vi klarade faktiskt av uppgiften rätt så bra och alla var nöjda och glada. Hela kvällen var fylld av kärlek och det var utan tvekan en av de roligaste kvällarna i mitt liv! 

Så vackra och kära!

Barnen hämtades efter maten och vi fick mingla utan ungar resten av kvällen, natten och tidig morgon. Vi somnade runt sju! Men brudparet och nästan alla gäster lämnade festen något tidigare nog. 
Det var en kväll jag hade sett fram emot länge och kommer att bära med mig som ett riktigt kärt minne från denna sommar. 

Det är roligt att vänner börjar vara i den åldern att de gifter sig nu, inte lika knäppa som oss som gjorde det när jag var endast 20 år. Nästa sommar nalkas det bröllop igen! Älskar verkligen att få vara en del av mina vänners stora dag. Det är något alldeles speciellt med bröllop. 

1 kommentar:

  1. Älskar människor som gifter sig i 20 årsåldern!! Om man ändå ska göra det, varför inte göra det när man är ung och snygg?

    SvaraRadera