måndag 4 juli 2016

Frånvarande

Oj vilken lång bloggpaus det blev! Men sånt händer under sommaren. Vad har vi hunnit med då? Theodors simskola är slut och han fick ett märke som han är riktigt stolt över. Han har faktiskt blivit bättre på att röra sig i vattnet utan simdynor och flyter numera på rygg. Duktiga unge.
Vi har varit på vår väns examensfest, sovit över hos svärmor, hälsat på våra vänner och så har Theodor varit på fotbollsträning. Ikväll har han match för första gången! Blev lite panik med skor bara så jag körde hem till en syjuntis som hade ett par urvuxna till salu och köpte dem av henne igår klockan tio på kvällen. Fick en fin bukett med mig hem från hennes trädgård. En blombukett kan göra mycket åt ett hem. Höjer stämningen markant.
Idag har vi en ta det lugnt dag. Barnen leker med grannen, Wilgot springer runt mina ben som vanligt och jag skrapar tapeter. Det går så långsamt men nu är jag faktiskt på slutrakan. En meter vägg kvar plus lite bakom elementen. Sen ska det spacklas och målas på vissa ställen, och så ska ett dörrhål sänkas så då blir det att göra sånt som jag inte vet hur man gör, hehe. Men sen kan jag börja tapetsera! Och så ska det listas här och var. Men det kan hända att köket får nya tapeter före det. Som tur är så finns det inte lika mycket vägg i köket som i vardagsrummet/spisrummet. Efter det så är mer eller mindre hela nedervåningen omtapetserad. Bara arbetsrummet, som ändå är i helt ok skick, som det inte blir något gjort åt i detta skede. Sen får vi se när vi hinner ta i tu med övervåningen. Allt har sin tid. Men i sommar ska jag nog försöka få nedervåningen klar så de så. Men om det inte lyckas så är det inte hela världen det heller ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar