torsdag 21 juli 2016

Barn i baksätet

Tre sovande barn i bil. Det är skönt det! Vi vände Wilma framåt för ett tag sen fastän jag hade tänkt ha henne bakåtvänd ännu något år, men hennes ben började domna bort och hon grät efter varje längre biltur så vi fick tänka om. Nu går det mycket bättre. Theodor har lärt sig att ta på bältet själv så det e ganska smidigt att komma iväg nu, bortsett från att Wilgot då sitter i mitten bakåtvänd så det är lite svårt att få dit honom i stolen på ett smidigt sätt. När han blir för stor för max-way stolen så får han en two-way bakom mig istället för den är rymligare. Stolarna vi har åt Theodor och Wilma är Britax adventure och de är de lättaste stolarna på marknaden och så tar de väldigt lite plats så i framtiden kommer det att rymmas tre sådana i baksätet.

2 kommentarer:

  1. Hur gjorde ni då Wilgot var baby och alla tre satt bak? Nu har vi två och den ena vuxna måste sitta i mitten då vi åker längre för att kunna trösta och hjälpa med vattenflaskor som faller ner osv.. Har du några tips? Vi kanske skaffar en tredje om några år och då funderar jag på om man borde ha nåt av barnen framme med urkopplad airbag. Men säkrast är det ju på baksätet.

    SvaraRadera
  2. För oss har det alltid fungerat på något sätt. Jag har kunnat sträcka armen bakåt och sätta nappen i munnen eller liknande så det har gått riktigt bra.

    SvaraRadera