måndag 15 december 2014

15

Glad frukostkladdig ettåring.
Känns helt okej med måndag idag. Inga större planer för dagen. Borde tvätta lite kläder inför resan. Theodor har dagklubb. Trist att vädret ska vara så trist! Men om vi har tur så är det årets sista regn! Så jag tror att jag kan leva med det ;)
Köpte nya vinterbyxor åt mig som är vattentäta så är lite bättre utrustad om det öser ner när vi ska gå. Köpte handskar också men de är nog för vinterbruk riktigt på riktigt. Inte sånt här slaskväder. Theodor och Wilma fick också nya vinterhandskar. Molo och reimatec. Nu ska vi se hur bra de är då. Men inte före snön har kommit. Ni skulle sett Theodors halare efter fredagens utelek. Lera upp till nacken, så fick slänga den i tvättmaskinen. Igen. Har väl inte nämnt att jag inte gillar det här vädret och avsaknaden av snö?

Bara 9 dagar kvar till jul. Andra satsen pepparkakor bakade och garnerade. Det obligatoriska julgodiset gjort. Nästan alla julklappar inhandlade. Fattas två och en grej som vi beställt har vi inte hört något från... Hoppas att det kommer fram före jul i alla fall! Leveransen skulle vara 2-5 dagar och idag har det gått 5 och inte ens något mail om att de har skickat det.

Paketerade in en del julklappar igår. Insåg att vi har många julklappar så hann inte slå in ens hälften. Tur att det är roligt att göra :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar