måndag 9 juni 2014

Rekord!

Idag kom min lillasyster hit. Hon ska vakta ungarna imorgon och förhoppningsvis på onsdag om jag kommer vidare från inträdesprovets första (och jobbigaste) del. Vi passade på att fara ut på länk också med Theodor som farthållare på cykel och vi sprang hela 6,1km! Det ni, det är rekord för min del och jag klarade det riktigt bra. Stolt! Nu är jag bara nervösare än nervösast inför morgondagen. Redan att köra dit är ett stressmoment i sig. Men snart är det över. Djupa andetag. Känns lite märkligt att de flesta andra som söker dit är 18 år. Känner mig lastgammal ;) 

Ikväll fick vi besök av vår gode vän Patrik också. Riktigt roligt att han mer har börjat synas till här igen. 

Har glömt att berätta en lite lustig sak. Förra veckan la min mamma upp en bild på facebook på mig och min familj. Hennes gamla studiekompis kommenterade och frågade om hon känner mig för vi är deras nya grannar. Visst är världen liten! 

Ja, jag har igång datorn igen. Måste ju liksom mäta upp hur lång rutt vi sprang idag ;) Borde kanske sitta och panikläsa nu som  alla andra ansökanden men orkar inte mer nu. Nu tar jag det som det kommer. Är det inte meningen att jag ska komma in så är det inte. Jag gör mitt bästa, det är allt jag kan nu. Hoppas att jag kan sova inatt.

Var annars på 4års kontroll med Theodor härom veckan och han har vuxit en hel del det senaste året. 105cm lång nu och allt var okej med honom. Till och med vaccineringen gick bra. 
Wilgot blev ju 9 månader i helgen också. Stor kille! Han drack sin första smoothie förra veckan också, och det här med sugrör var en barnlek för honom. 
Här får ni en bild på oss från 9 månaders dagen och här är fotografen. 
 Vi tog också en del familjebilder helgen före men de kommer i ett senare skede. Orkar inte börja pynja på med dem nu.

Wilgots nattvak har slutat *peppar peppar, ta i trä* men han äter fortfarande 1-2 gånger per natt. Ska ta tag i det sen när jag har inträdesprovet över. Då ska jag också googla mig fram till vad jag ska ha på mig på midsommarens 90-tals fest. En av sommarens höjdpunkter! Men nu ska jag ställa i ordning här så min syster får det lite lättare med barnen imorgon. Ganska tufft uppdrag för en 18åring att ta hand om tre barn, men jag vet att hon klarar det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar