torsdag 17 mars 2016

Senaste nytt

Vilken start på dagen! När vi kom till Wilgots dagis och jag la hans vagn åt sidan passade han på att gå fram till en liten men väldans djup vattenpöl med iskanter runtomkring. Tänk er då tvååring i gummistövlar på is intill den pölen. Nej, det slutade inte bra. Fick byta alla kläder på ungen och veva igång torkskåpet på dagis. Håhhå! Nå, de borde hinna torka tills de ska ut. Theodor tyckte att jag var lagom pinsam när jag hade honom att byta till jumppakläder direkt när vi kom till dagis. Märks att han börjar bli stor, min bebis! Och Wilma har fått en ny mössa som jag fyndade på loppis och hon älskar den. Den är full med paljetter i guld och glänser så vackert i solen, hehe. Det var det nyaste på barnfronten.
Igår var jag ute med mina klasskompisar på kvällen. Har stått och dansat hela natten ungefär innan jag cyklade hem. Lagom dålig hörsel idag och hes, men vi hade det väldigt roligt!
Byggfronten då, jo det går framåt i snabb takt. Borde bli klart imorgon tror jag och de började igår. Vårt tak är numera rakt och stocken mitt i huset ligger i två bitar ute. Får värma huset nästa vinter. Väggen börjar ta form och ikväll får jag spakla och måla det som kommer bakom köksinredningen. Köksinredningen som vi inte tycker om alls men den måste tillbaka för vi kan inte köpa ett kök sådär bara om vi ska ha några reservpengar kvar, så det får vänta ännu något/några år. Skönt att få den där väggen fixad i alla fall för den har satt stopp för så många andra projekt jag vill ta i tu med, så som tapetsering av vårt sovrum, hallen uppe, spisrum/vardagsrum och kök. Har inte vetat hur mycket ett taklyft påverkar alla vinklar och vrår så har inte vågat göra så mycket om lyftet sen skulle förstöra allt man gjort. Men nu gott folk har jag att göra för resten av året och det kommer att bli så bra!!

1 kommentar: