torsdag 10 juli 2014

Torsdag

Sitter ute medan ungarna leker. Svalare väder idag. Lite skönt, så får solbrännan vila. Målade staket igår men blev inte färdig. Har någon meter kvar och sen ska allt målas ett varv till! Och terasstakskonstruktionen måste också dras över ett varv. Blev målat för något år sen, men bara ett varv tydligen för det lyser igenom.
Idag ska vi iväg och mata katt och sen till stan och handla hem lite smått. Ska på kalas i helgen så behöver en present. Och så ska vi måla insidan av lekstugan så färg behövs. Utsidan också för den delen men det tar vi senare.
Vet inte om jag vågar skriva det här men Wilgot har sovit tre hela nätter i rad nu! Gör tydligen gott att sova i +29 grader... Jag har såklart inte sovit hela nätter för de andra två busarna har varit uppe med diverse ärenden. Vatten, snytas, kudden fallit ner från högsängen och sånt. Men ändå SÅ skönt att inte behöva vara uppe och amma på natten. Hoppas hoppas att det håller i sig! Somnar utan gnäll gör han också, dag som natt. Jag har inget att gnälla på! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar